Healthy snack: Coeur de boeuf

 

Healthy snack: Coeur de boeuf

Healthy snack: Coeur de boeuf

Dit is een hele fijne gezonde vervanging van de stokbroodjes voor het eten of gewoon lekker bij de borrel.Het is zo makkelijk om even snel een  stokbroodje in de oven te doen, en daarna heerlijke  volvette kaasjes er op . Heel lekker, echt waar, ik hou ervan, maar er zijn volop gezonde alternatieven om toch lekker te kunnen snacken, en die ook lekker zijn voor iedereen in het gezin.

Dit recept is er één van: Coeur de Boeuf ofwel Ossenhart. Het leuke aan deze tomaat is dat de smaak al optimaal is bij de groene variant. Dit komt omdat deze tomaat van binnenuit rijpt. Zo kan je bijvoorbeeld in een salade verschillende kleuren tomaat toevoegen. Is leuk voor het oog maar doet niks af aan de smaak.

Wat heb je nodig:

1 Coeur de Boeuf
Olijfolie om te druppelen
1/2 bio citroen
peper & zout

Bereidingswijze:

  • Leg de Coeur de Boeuf gewassen op een leuk bord
  • De ribbels geven al natuurlijk aan hoe je er plakjes vanaf kan snijden
  • Strooi er wat peper en zout op naar smaak
  • Druppel er vervolgens wat citroensap en olijfolie op en klaar is de healthy snack
  • Enjoy!

TIP: leg de tomaat op een leuk bord op tafel zodat iedereen zelf de plakjes eraf kan snijden, en zo ook zelf de ingrediënten naar wens kan toevoegen. Mijn dochter vindt de tomaat alleen al heel lekker.

Liefs! Mic!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *